Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Νέα βυθόμετρα Lowrance X-series

H Lowrance, είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον κόσμο που ασχολείται ηλεκτρονικά βοηθήματα για χρήση στην θάλασσα , όπως και βοηθ;hματα ναυσιπλοίας GPS.
Πρόσφατα παρουσίασε την νέα σειρά βυθόμετρων και ανιχνευτών ψαριών ( fishfinders) X-Series, με μονή και διπλής συχνότητας . Είναι τα μοντέλα Lowrance X-4, X-4 Pro και το φορητό μοντέλο X-4 Portable .
Το lowrance X-4 λειτουργεί με μονή συχνότητα (200kHz) και καλύπτει μια περιοχή 60 μοιρών και για βάθος μέχρι 600 πόδια. Το Lowrance X4 Pro λειτουργεί σε διπλή συχνότητα (83-200 kHz) και ο κώνος του ανιχνεύει με άνοιγμα 120 μοιρών και είναι για βάθη μέχρι 1000 πόδια.
Η οθόνη τους είναι τεσσάρων ιντσών, Film SuperTwist™ LED για να είναι εύκολα στην ανάγνωση ειδικά όταν το κτυπάει ο ήλιος, και έχει ρυθμίσεις για την φωτεινότητα της οθόνης.
Ακόμη ο κατασκευαστής δηλώνει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν με αξιοπιστία ακόμη και στους 50 κόμβους !!! και μας ενημερώνουν και για την θερμοκρασία της θάλασσας.

Ιδανικότερο όλων για χρήση παντού είναι το φορητό μοντέλο X-4 postable το οποίο είναι ίδιο με το X-4 με την διαφορά ότι έρχεται με την δική του μαλακή θήκη, με θέση για την μπαταρία, και ματάκι με βεντούζα .
Όλα τα βυθόμετρα Lowrance της σειράς X-4 είναι αδιάβροχα σύμφωνα με τα IPx7 standards.

θα κυκλοφορήσει στην αγορά από τον Ιανουάριο του 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις