Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Φουσκωτό Flyer 660 VINTAGE







Στο Σαλόνι της Γένοβας η Flyer παρουσίασε το 660 Vintage, δεν είναι κρασί αλλά ένα φουσκωτό με το οποίο θα "κολυμπήσετε" στο παρελθόν, με σχεδιαστικές λεπτομέρειες από την δεκαετία του 60, τότε που τα φουσκωτά ήταν το σύμβολο των διακοπών και σιγά σιγά κέρδιζαν τον κόσμο με την ασφάλεια και την απλότητά τους.

Πράγματι μόλις δείτε το σκάφος που σχεδιάστηκε από την σχεδιαστική εταιρία Christian Grande DesignWorksθυμίζει την Rock and Roll Αμερική του 50 και 60

Η ημικυκλική πλώρη, και κυρίως το χρώμα που χρησιμοποιείται δένουν υπέροχα με το σκάφος και μας μεταφέρουν σε μια άλλη εποχή .
Πέρα από τα χρώματα το φουσκωτό έχει μια σύγχρονη γάστρα και το ντεκ έχει αρκετούς ωραίους χώρους και για το ταξίδι και για ηλιοθεραπεία .


Τεχνικά χαρακτηριστικά:
Μήκος: 6.60 m
Πλάτος: 2.54 m
Αεροθάλαμοι: 5
Βάροςe: 700 Kg
Καύσιμα: 200 l
Νερό: 60 l
Ιπποδύναμη: 175 hp
Επιβάτεςd: 12
CE category: B

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Goldfish 36 P1 Supersport








Ποιό μπορεί να είναι καλύτερο? Δεν πιστευω ότι υπάρχει καλύτερη γάστρα στα 36 πόδια με σπορ χαρακτήρα από αυτή του Goldfish 36.
Έντεκα μέτρα σκάφος και τα τρία steps της γάστρας φροντίζουν για τον αερισμό και την μείωση των τριβών της γάστρας , έτσι είναι εφικτές ταχύτητες πάνω από 70 κόμβους με ασφάλεια .Η ποιότητα κατασκευής υποδειγματική και αγγίζει την τελειότητα. Αν θέλετε μπορείτε να το έχετε για περίπου 350.000ευρώ ( τιμές Γαλλίας) με δύο κινητήρες 430 ίππων η κάθε μία. Ακόμη υπάρχει η επιλογή να χτιστεί από ανθρακονήματα και το κόστος θα επιβαρυνθεί περίπου 60000 ευρώ. Τότε το σκάφος θα ζυγίζει περίπου 270 κιλά λιγότερο
Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Μήκος: 11,0μ
Πλάτος: 3,20μ
Βάρος: 3.200 κιλά
Ιπποδυνάμεις: 2Χ380, 2Χ430χ,


Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

ΗΔΟΝΙΣΤΗΣ !!! ArtOfDesign







Η Art of Kinetik παράγει κατά παραγγελία πολυτελή ξύλινα yachts Το τελευταίο σκάφος που προστέθηκε στην συλλογη τους είνα το Hedonist ( ηδονιστής στα Ελληνικά) . Το Hedonist ενσαρκώνει την άνεση κα την πολυτέλεια στα 63 πόδια ολικού μήκους. Το σκάφος είναι κατασκευασμένο από μαόνι !! , έχει απαλή πλεύση και μπορεί να αναπτύξει ταχύτητες μέχρι 40 κόμβους με τους δύο Jet κινητήρες της Rolls Royce .

Το Hedonist είναι κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε καμία ένωση, ραφή η βίδα να μην είναι ορατή.
Η Art of Kinetiks έχει δικούς της σχεδιαστές και ναυπηγούς και όλο το προσωπικό της έχει το πάθος για την τελειότητα.
Κι όλα αυτά στην κοντινή μας Κροατία!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις