Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Mercury Optimax 125


H Mercury πρόσθεσε στην συλλογή της από δίχρονες εξωλέμβιες νέας τεχνολογίας αμέσου ψεκασμού, το νέο μοντέλο στους 125 ίππους.
Ζυγίζοντας μόνο 170 κιλά όπως η μικρότερη 115h , H Mercury αναφέρει ότι η εξωλέμβια έχει εντυπωσιακή δύναμη σε σχέση με τα κιλά της και θα ταιριάξει σε πάρα πολλά σκάφη για διάφορες χρήσεις.
Ακόμη αναφέρει όταν χρησιμοποιήσετε την εξωλέμβια θα εντυπωσιαστείτε από την ροπή της που βοηθάει στο εύκολο πλανάρισμα με μικρή ταχύτητα.
Στα 1500 κυβικά όμως και δυστυχώς τρικύλινδρη μοιάζει στα μηχανικά της μέρη στην 115, έχοντας το ίδιο μπλοκ και το ίδιο βάρος



http://www.mercurymarine.com/engines/outboards/optimax/onefiveliter_specs.php?ID=185

m@rin




Thursday, 5 November, 2009 - 10:33
Ο σύλλογος κατασκευαστών σκαφών της Νέας Ζηλανδίας προσπαθώντας να φέρουν πιό πολύ κόσμο κοντά στην θάλασσα , εχουν ξεκινήσει μα νέα καμπάνια.
Αν και ένας στους οκτώ Νεοζηλανδούς είναι κάτοχοι σκαφών, ο στόχος είναι να γίνουν πολύ περισσότεροι.
Αυτό το site είναι ο κεντρικός πυρήνας της καμπάνιας και έχε σκοπό να ανοίξει της πύλεςστον κόσμο μέσα από την ενημέρωση γα την θάλασσα, τα σκάφη, τις μαρινές και ότι σχετικό.
http://www.discoverboating.co.nz/

Ελπίζουμε σύντομα να δούμε και εδώ τέτοιες προσπάθειες


m@rin

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Marine Industry Trade Show (METS)


Η μεγαλύτερη εκθεση στον κόσμο που αφορά τον εξοπλισμό σκαφών και την παραγωγή του θα πραγματοποιηθεί από τις 17 Νοεμβρίου μέχρι τις 19 στο Αμστερντάμ της Ολλανδιας .
Επιχέιρήσεις από όλο τον κόσμο και την Ελλάδα λαμβάνουν μέρος με ότι καλύτερο κυκλοφοράει στην αγορά.

Δημοφιλείς αναρτήσεις